Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

.
.
.
.

AF: Lone Beck lone.beck@nordjyske.dk

.

- Vis fyresedlen frem

.

Politiker opfordrer fyret klubleder til at fremlægge papirer.

E-mail Print
.
Den vedholdende debat om Dronninglund Ungdomsklub og fyringen af den tidligere klubleder, Rikke Mortensen, får nu udvalgsformanden på området til at opfordre Rikke Mortensen til at fremlægge sagens akter.
- Den fyrede tidligere leder af Dronninglund Ungdomsklub er velkommen til at lægge alle sagsakter frem. Det kan vi ikke gøre som arbejdsgivere, men hun kan selv vælge at lade pressen studere opsigelsen, meddeler Eskild Sloth Andersen (S), formand for fritids- og kulturudvalget i en pressemeddelelse.

Se hele pressemeddelelsen her

Pressemeddelelsen udsendes efter debat om ungdomsskoleledelsens skiture som forberedelse på den årlige skirejse med de unge.
Net-debat om skirejser
Debatten er rejst på www.nordjyske.dk af læsere, der sympatiserer med Rikke Mortensen, men Rikke Mortensen har ikke noget med skiturene at gøre, og har heller ikke deltaget i debatten.
Eskild Sloth Andersen slår i pressemeddelelsen fast, at der i fritids- og kulturudvalget er fuld opbakning til leder af ungdomsskolen, Peter Vestergaard.
- Jeg synes, det er urimeligt, når Peter Vestergaard bliver anklaget for både det ene og det andet. I øvrigt kan vi konstatere, at det ikke er nogen stor gruppe, der er utilfreds med ungdomsskolen eller Peter. I hvert fald får vi ikke melding på det i kommunen, skriver Eskild Sloth Andersen.
Ferie i arbejdstiden
Han synes ikke det er fair, at debattørerne fremstiller det som om Peter Vestergaard har været på ferie i Østrig i arbejdstiden.
- Tværtimod er der tale om, at han sammen med en række andre ungdomsskoler tager ned og sikrer, at alt er klart til, de mange unge der i uge 8 indtager pisterne med risiko for alvorlige ulykker til følge. Det er en ledelse, der tager sit ansvar for de unge på sig, mener Eskild Sloth Andersen.
Fritids- og kulturudvalget fik i sidste uge en kort orientering om situationen omkring Dronninglund Ungdomsklub og betragter nu sagen som afsluttet, slutter pressemeddelelsen.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .