Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.

AF: Line Gjerlev line.gjerlev@nordjyske.dk

.

Arbejdsløse nordjyder sælger hinanden

.

Folk, du ikke kender endnu, kan skaffe dig et job. Et netværk af arbejdsløse forsøger at bane vejen

E-mail Print
.
Jobsøger Nord er et netværk, som alle arbejdsløse i Nordjylland kan melde sig ind i. To gange om ugen samles medlemmerne til møder, hvor det handler om at optimere jobsøgningen og møde nye mennesker, der muligvis kan skaffe en et job.
- Det er de stillinger, virksomhederne ikke slår op, vi skal have fat i. De stillinger, man kun får, hvis man kender nogen, som kender nogen i virksomheden, siger Anja Pernille Jacobsen, der også er medlem af Jobsøger Nord.
Manglede nordjysk netværk
Jobsøger Nord blev etableret i efteråret 2011 af en håndfuld arbejdsløse, der savnede et netværk i Nordjylland. Netværket er organiseret som en virksomhed med en ledelse, en kommunikationsafdeling og en salgsafdeling. På den måde får hvert medlem et ansvarsområde.
Medlemmer sælger hinanden
De medlemmer, der er i salgsafdelingen, har til opgave at sælge netværket og dets medlemmer til forskellige virksomheder.
- Vi tager ud og fortæller virksomhederne om vores netværk. Hvis de har en ledig stilling, så vil vi have, at de skal kigge i vores netværk for at finde den person, de søger til jobbet. Derfor skal vi jævnligt ud og gøre os synlige, siger Anja Pernille Jacobsen.
Hvis en virksomhed har et konkret job, som sælgerne ved, at en fra netværket kunne besidde, så gør de opmærksomme på det. På den måde sælger de ikke kun netværket som helhed, men også hinanden.
Jobsøger Nord har i øjeblikket knap 20 medlemmer. Det koster 50 kroner hvert halve år at være medlem.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .