.
.


opdateret 07. august 2012 16:12

.

Borgmester ramt af blodprop

.

Aalborgs borgmester skal have en bypass operation i løbet af de næste 8-10 dage

E-mail Print
.
AALBORG: Efter at have følt sig sløj i løbet af natten blev Aalborg Kommunes borgmester Henning G. Jensen (S) i går morges indlagt på Aalborg Sygehus, hvor det blev konstateret, at borgmesteren havde haft en blodprop i hjertet.


Ifølge lægerne skal Henning G. Jensen have en bypass operation i løbet af de næste 8-10 dage, hvorefter han forventes at blive udskrevet fra sygehuset i løbet af august måned. Herefter råder lægerne til en arbejdsfri periode på tre måneder.

Ifølge kommunaldirektør Jens Kristian Munk er Henning G. Jensen ved godt mod, men han er også realistisk omkring situationen og forventer derfor først at være tilbage på jobbet sidst på året.
- Jeg har ikke yderligere oplysninger omkring Henning G. Jensens situation; men så snart der måtte være nyt, vil jeg udsende en ny meddelelse herom. Til orientering kan jeg oplyse, at familien ikke ønsker at blive kontaktet angående indlæggelsen, skriver Aalborgs kommunaldirektør Jens Kristian Munk i en pressemeddelelse.
På byrådsmødet 20. august skal der udpeges en fungerende borgmester. Det er den socialdemokratiske byrådsgruppe, der ifølge den kommunale styrelseslov skal udpege en fungerende borgmester.
Se kommunens pressemeddelelse her.
.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .