.
.

.

Kommune trak sag ud for længe

.

Arbejds-tilsynet gav Brønderslev påbud om at forbedre indeklima allerede i marts 2010

E-mail Print
.
BRØNDERSLEV: Brønderslev Kommune lod det trække for længe ud med at efterleve påbuddet fra Arbejdstilsynet (AT) om at forbedre indeklimaet på Søndergades Skole.

Derfor skred AT for nylig til en politianmeldelse af Brønderslev Kommune, der endnu ikke har fået etableret ventilationsanlæg på skolen.
- Arbejdstilsynet afgav påbud om indeklima til kommunen helt tilbage i marts 2010, påpeger tilsynschef Thomas Christensen fra AT’s Kontrolcenter Nord.
Brønderslevs borgmester Lene Hansen (S) rasede onsdag over politianmeldelsen:
- Sådan et arbejde skal i udbud, og det tager altså tid med de retslige regler på det område. Det skrev vi til AT om 28. juni, sagde Lene Hansen.
- Det er rigtig nok, vi fik en henvendelse fra kommunen i slutningen af juni om, at det bliver igangsat efter byrådsbehandlingen i august, men på det tidspunkt er tidsfristen, som arbejdsmiljøklagenævnet har fastsat for efterkommelse af påbuddet, overskredet med mere end fem måneder, siger Thomas Christensen.
- Hvis vores påbud skal have en effekt på de ansattes arbejdsmiljø, er det vigtigt, at løsningen af problemerne ikke trækker ud i årevis, understreger han.

LÆS OGSÅ: Brandstiftere må vente på dom

.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Brønderslev
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .