Modtag vores nyhedsbreve

Modtag vores nyhedsbreve

Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

.
.
.
.

AF: Bente Lembo bente.lembo@nordjyske.dk

.

Byråd afviser klage fra restauratør

.

Diskotek Crazy Daisys klage over indskrænkning i åbningstiden afvist af byrådet

E-mail Print
.
Et enigt byråd i Mariagerfjord Kommune affejede på sit møde torsdag aften en klage fra Diskotek Crazy Daisy i Hadsund, der i forbindelse med fornyelse af alkoholbevilling er blevet pålagt nye og strammere regler for åbningstid.
Byrådet bakkede dermed op om de rammer, som Bevillingsnævnet har vedtaget, og som ved tidligere byrådsbehandling er blevet godkendt af et politisk flertal.

Den nye bevilling indebærer, at diskoteket fremover får indskrænket åbningstiden til kl. 02 på torsdage og 05 på fredage samt lørdage. Unge under 18 må ikke være på stedet efter kl. 24.
Blandt andre borgmester H. C. Maarup (S) fremhævede, at klagen fra Crazy Daisy i Hadsund afvises for at skabe ensartede vilkår for alle kommunens restauratører - Crazy Daisy er således den sidste i rækken af restaurationer i Mariagerfjordområdet, der er blevet pålagt at rette ind efter de strammere regler.

Politikredse bør stå sammen
- Det er vigtigt, at vi i politikredsene står sammen. Midt- og Vestjyllands politikredse kører efter samme retningslinjer som vi, og man er meget langt i Østjyllands politikreds, hvor man regner med også at få Randers og Aarhus med, sagde borgmesteren på byrådsmødet.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .