Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.

.

Ekstra udfordring til skovens gæster

.

"Find vej i Blokhus" er et nyt tilbud til både lokale og turister, der gerne vil have lidt ekstra udfordringer til en gåtur eller løbetur i skoven.

E-mail Print
.
Der er premiere på tilbuddet i forbindelse med Skovens Dag i morgen søndag.
I skoven er gravet 30 poster ned i form af firkantede pæle med et "Find vej i" skilt, et nummer og en kode. Ved hjælp af et orienteringskort skal man finde posterne. Man kan notere koden på kortet, som bevis på, at man har været der. Man bestemmer selv, hvor mange poster man vil finde, og om man vil gå eller løbe.
Kortet kan fås til Skovens Dag i Blokhus og vil også kunne fås i opstillede holdere ved parkeringspladsen på Aalborgvej, ligesom det kan downloades fra Aalborg Orienteringsklubs hjemmeside.
"Find vej i Blokhus" er et af 100 "Find vej i - tilbud" over hele landet.
- Posterne i Blokhus står i skoven hele året, så der er ingen undskyldning for en sjov jagt på poster i skoven også når vejret bliver koldere, siger Søren Flytkjær, formand for Aalborg Orienteringsklub.
"Find vej i Blokhus" er etableret i et samarbejde mellem Naturstyrelsen Vendsyssel og Aalborg Orienteringsklub.
Ved Skovens Dag i Blokhus er Aalborg-klubben på grund af klubmatch i 1. division forhindret i at stille op. I stedet har naboklubben fra Hjørring, Orienteringsklubben Vendelboerne, lovet at sørge for at hjælpe alle interesserede med at få en god tur i skoven på jagt efter poster.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .