På web-tv

På web-tv

Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

.
.
.
.

.

Frederikshavn skal have ny kommunaldirektør

.

Jane Wiis skifter til Kommunernes Landsforening.

E-mail Print
.
Kommunaldirektøren i Frederikshavn, Jane Wiis, skal være direktør i Kommunernes Landsforening efter seks år som kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune.
- Efter seks fantastiske og begivenhedsrige år i Frederikshavn Kommune og sammenlagt 20 år i den kommunale "frontlinje" med ansættelser både i store og små kommuner, så synes jeg, at jobbet som direktør i KL, hvor jeg kan komme til at knokle for alle kommunerne på én gang, ligger lige til højrebenet, siger Jane Wiis.
Jane Wiis tiltrådte i Frederikshavn i 2006 og har været administrativ chef under storkommunens to første borgmestre - Erik Sørensen (S) og Lars Møller (V).
Lars Møller beklager kommunaldirektørens afgang:
- Jane Wiis har på alle måder været "vores" kommunaldirektør og er lykkedes med at styre os helskindet igennem meget vanskelige udfordringer både på den økonomiske, organisatoriske og politiske front. Vi ville meget gerne have beholdt hende her oppe på toppen af Danmark. På den anden side, når det nu skal være, så er jeg rigtig glad for, at alle 98 kommuner nu kommer til at drage nytte af hendes store viden og brede erfaring fra den brogede kommunale virkelighed, siger borgmester Lars Møller.
Jane Wiis fratræder 31. juli.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .