.
.


opdateret 31. juli 2012 07:21

.

Klynger sig til et halmstrå

.

Frederikshavn White Hawks håber alligevel på amerikaner

E-mail Print
.
FREDERIKSHAVN: - Jeg tror ikke, at mulighederne er særligt store, for at han kommer herover, men vi har i hvert fald aftalt, at vi venter et par uger og ser, om der opstår en chance for det.

- Det er så god en spiller, at han er værd at vente på. Derfor lader vi døren stå på klem i et par uger. Sådan siger direktøren for Elite Nord A/S, Henrik Andersen, efter at amerikanske Trent Daavettila i går bad om at få annulleret sin kontrakt. Den amerikanske center, som Henrik Andersen var sikker på kunne blive ligatopscorer i næste sæson, kunne alligevel ikke komme til Danmark på grund af nogle personlige omstændigheder.
Dog er der en spinkel sandsynlighed for, at Trent Daavettila alligevel dukker op og den skal jagtes. Både fordi Frederikshavn ikke har nogen førstecenter, men også fordi man havde landet amerikaneren til meget fornuftige penge.
- Normalt er så god en spiller rigtig, rigtig dyr, siger Henrik Andersen.
Hockeydirektøren er gået i gang med at sondere terrænet for en ny center, men han erkender, at det bliver svært at få så god en spiller som Daavettila for de samme penge som den oprindelige aftale.
Derfor kan det ende med en løsning, hvor klubben tager en lidt billigere center ind fra en lavere hylde, og så supplerer med en back ekstra.

.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Frederikshavn
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .