.
.
3
Billeder


opdateret 11. juli 2012 10:14

.

Stort loppe- og antikmarked i Skagen LOPPER: Udstillere fra hele Jylland og Fyn viser, hvad de har i posen

.
E-mail Print
.
SKAGEN: I den kommende weekend, 14. og 15. juli, står antikvitetshandler John Lindquist for et stort loppe- og antikmarked i Skagen Kultur og Fritidscenter.

Markedet byder på 42 udstillere fra Jylland og Fyn, der i to dage vil fylde både store og lille hal med møbler, glas, porcelæn, legetøj, smykker, malerier og spændende småting.
Af professionelle udstillere kommer bl.a. Antik Brocante og Merete Klitgaard, der handler med franske prismelysekroner, religiøse figurer og kandelabre.
Antik Basaren fra Vodskov viser sølvsmykker, sølvbestik, mønter og pengesedler, mens Frits Vilger fra Ålborg har taget en meget speciel maritim samling, der består af modelskibe, flaskeskibe, kompas og kikkerter med.

Mange lokale

Mange skagboer møder også op med loppeting, de har fundet på lofter, i skuffer, gemmer eller fået af familie og venner.

Så står du og mangler en figur fra Den Kongelige Porcelænsfabrik eller Bing & Grøndal er der gode muligheder for at finde det.
Vil du dele dit kaffe- og spisestel eller har du selv mistet dele til dit sølv- eller pletbestik, har du nu god mulighed for at supplere op.
Udstillingen er åben lørdag kl. 10 – 17 og søndag kl. 10 – 16. Der skal betales entre, men børn under 14 år kommer gratis ind.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Frederikshavn
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .