.
.

.

Sundhedsudvalg: Svært at finde to millioner kroner

.

Forvaltningen skal nu komme med forslag til nye besparelser

E-mail Print
.
FREDERIKSHAVN: To millioner kroner. Det beløb skal medlemmerne af sundhedsudvalget finde i besparelser, hvis de skal efterleve ønsket fra økonomiudvalget om at alle fagudvalgene skal spare to procent.

- Vi har bedt forvaltningen komme med forslag, som vi vil tage stilling til på vores møde i sundhedsudvalget 4. september, oplyser formanden for udvalget Anders Broholm (V).
Han påpeger dog, at det kan være svært at finde de to millioner, fordi en stor del af sundhedsudvalgets budget bruges til at medfinansiere en række bundne opgaver som regionen har på sundhedsområdet. 70 procent af udvalgets midler er bundet i denne medfinansiering.

Venstre har desuden bedt forvaltningen undersøge, hvad konsekvenserne bliver, hvis man inddrager private fysioterapeuter i genoptræningsforløb for at få ventetiden til genoptræning ned.

- Venstre har et ønske om at ventetiden fra man bliver udskrevet fra sygehuset og til man får kommunal genoptræning skal være to uger i stedet for tre uger, som ventetiden er i dag, forklarer Anders Broholm.
Venstre mener, at man derved kan få mennesker hurtigere tilbage på arbejde, og det vil gavne både de sygemeldte og kommunekassen.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Frederikshavn
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .