Modtag vores nyhedsbreve

Modtag vores nyhedsbreve

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.

.

Grafitti-hærværk på lavblus

.

Der er tegn i sol og måne - og ikke mindst på bygningernes facader - på, at graffiti-hærværk i Hjørring Kommune befinder sig på et relativt lavt niveau i øjeblikket.

E-mail Print
.
Vicepolitikommissær Peter Skovbak, Lokalpolitiet i Hjørring, oplyser til NORDJYSKE Medier, at man har modtaget 15 anmeldelser om graffiti inden for det seneste halve år. Og otte af disse anmeldelser kan relateres til en sag, hvor det ikke drejer sig om traditionel graffiti, da der er tale om en smædekampagne mod en person. Dermed kan man sige, at der reelt kun er tale om syv anmeldelser.
- Det er nok typisk en lille personkreds, der står bag, så det er noget, der pludselig kan blusse op, hvis de tager en tur gennem byen. Men det er sager, der er svære at opklare - man skal næsten kunne tage dem på fersk gerning, lyder det fra Peter Skovbak.
At antallet af anmeldelser kan svinge meget, kan man se, hvis man kigger få år tilbage: I hele 2008 fik politiet eksempelvis 15 anmeldelser, mens antallet af anmeldelser i 2009 var eksploderet til 100.
Graffiti-hærværket foregår næsten altid i Hjørring by.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .