.
.


opdateret 19. august 2012 15:03

.

Blege Hjørring stegt i Skive

.

Vendelboerne tabte 1. divisionskampen 2-0, og bliver overhalet i tabellen af skibonitterne

E-mail Print
.
HJØRRING: FC Hjørring skal lige nu kigge mere ned end op i 1. division i fodbold. Det må være konklusionen efter søndagens tamme indsats og deraf følgende fortjente ørefigen på 2-0 ude mod Skive. Nederlaget kunne sagtens være blevet større.

Vendelboerne fik på intet tidspunkt flow i spillet, og der manglede i den grad tempo i alle aktioner. Derfor fik de heller aldrig spillet sig igennem til de helt store chancer. Eneste mulighed til FC Hjørring i første halvleg var et frispark fra Dennis Ramonn Olsen, som tvang Skive-keeperen til en flyvetur. Skive havde til gengæld et par store gennemspillede chancer, så selv om de første 45. minutter var søvndyssende, så var hjemmeholdet stadig bedst.
Efter pausen fik Hjørring bedre fat, men trods spilovertag blev det ikke for alvor farligt. I stedet var Skive Wtæt på at komme foran, da Karim Zaza snublede på vej ud af sit mål og blev overløbet af Anders Hostrup. Mark Westergaard nåede dog tilbage og reddede på målstregen.
I det 67. minut blev dødvandet dog brudt, da Jesper Henriksen løb i dybden og fik en fin stikning, som han vippede elegant over Karim Zaza.
Og FC Hjørrings håb om point forsvandt definitivt i det 73. minut, da Anders Hostrup satte Alexander Ludwig af og sparkede bolden i det lange hjørne til 2-0.
Søren Kusk forsøgte at råbe sit mandskab til angreb, men bortset fra et par skudforsøg fra spidse vinkler, så løb det hele ud i sandet for FC Hjørring, der efter fem kampe nu står noteret for seks point. Skive rykker med sejren op på otte point og passerer dermed vendelboerne.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Hjørring
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .