.
.

.

Tyvene har travlt

.

Politiet opfordrer folk i Stenhøj og Hørmested til at være ekstra årvågne

E-mail Print
.
STENHØJ/HØRMESTED: - Vi vil gerne opfordre folk i Stenhøj og Hørmested til at være ekstra årvågne, og hvis de observerer noget usædvanligt, så skal de endelig kontakte os på 114 eller 112, lyder opfordringen fra vicepolitiinspektør Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi i Hjørring.
Politiet har mistanke om, at der er en sammenhæng mellem den række af indbrud, som i et stykke tid har plaget indbyggere i den østlige del af Hjørring Kommune.

I hvert fald kan ordensmagten konstatere, at tyveknægte endnu engang har været på spil i Hørmested- og Stenhøj-området.
En villa på Stenhøjvej i Stenhøj har i dagtimerne tirsdag haft uindbudte gæster, som via en knust terrasserude har skaffet sig adgang til huset, som er blevet gennemrodet og lettet for et mindre kontant beløb.
Samme dag - og på samme vej - er tyve brudt ind i en landejendom, hvorfra der er stjålet et mindre kontant beløb samt en møntsamling.
Politiet har også været ude ved en villa på Bindslevvej mellem Sindal og Bindslev for at søge efter spor efter tyve, som på et tidspunkt mellem søndag og tirsdag har fjernet gavekort samt kontanter fra ejendommen. Det er ikke lykkedes politiet at konstatere, hvordan tyvene er kommet ind.
Det er imidlertid ikke vanskeligt at sige i forbindelse med et indbrud på Birketvej i Hørmested. Her er terrassedøren på en landejendom brudt op. Tyvene har gennemrodet huset, men tilsyneladende har de ikke taget noget med sig derfra.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste -
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .