.
.

.

Skulderklap til Løkkens Vejkro

.

Forskønnelsespris for flot forandring

E-mail Print
.
GØLSTRUP: Alle, som kører igennem Gølstrup-Rubjerg kan se det med egne øjne; Løkkens Vejkro har taget en flot forandring.

Siden ægteparret Brian og Inger Marie Skøttrup overtog kroen i 2003, har de givet både kroens menukort og udseende en ordentlig overhaling, og vejkroen fremstår i dag som et spisested, der får gæster og forbipasserende til at spærre øjnene op.

Den forandring har kroparret netop fået en pris for. Det er Nordjyske Banks Løkken-filial, som hvert år uddeler Årets Forskønnelsespris, og prisen gik altså i år til spisestedet på hovedvejen mellem Løkken og Hjørring.

- Den netop afsluttede og gennemgribende renovering af den gamle Løkkens Vejkro lever i høj grad op til formålet med forskønnelsesprisen ”at der er udført udvendig forskønnelse af bygninger eller arealer i Løkken og omegn, som både må være af nyere og ældre dato, sagde filialdirektør Kjeld Ørum fra Nordjyske Bank ved overrækkelsen.

- Løkkens Vejkro fremtræder flot og imødekommende til gavn og glæde for forbipasserende, gæster, medarbejdere og ejerne, tilføjede han.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Hjørring
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .