Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.

AF: Dennis Søndergaard

.

Hobro-lejr:- Kusk er en flab

.

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen tror ikke Blokhus-træner Søren Kusk er helt ærlig, når han melder Christoffer Hansen skadet til dagens lokalopgør.

E-mail Print
.
Det skumle spil i kulissen er i gang forud for dagens lokalopgør i Hobro mellem hjemmeholdet og naborivalerne fra Blokhus i 1. division. Vendelboernes cheftræner Søren Kusk lægger det store røgslør ud over sin taktik og klapper i. Men han vil gerne sige, at hans angriber Christoffer Hansen er fiberskadet og ukampdygtig, men den tror Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen ikke på.
- Han er en flab, Kusk. Så vi tror, han starter med "Buffi" (Christoffer Hansen). Kusk har jo trænet os af to omgange, og jeg er helt sikker på, at han har noget i ærmet, fortæller Jens Hammer Sørensen med et grin.
Han regner med, at Søren Kusk, uagtet "Buffis" tilstedeværelse eller ej, vil spille med en stor angriber i front.
- Kusk siger jo godt nok, at han ikke spiller med lange, høje bolde. Men det gør han, og det kommer han også til at gøre mod os.
- Så har han Jeppe Østenkær til at ligge bag den store angriber, som enten bliver "Buffi" eller Nickolaj Thomsen, og han skal så samle de løse bolde op.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .