.
.


opdateret 16. juni 2013 17:07

.

Ikke plads til grand prix i Gigantium

.

Direktøren for Aalborg Kongres- og Kulturcenter anbefaler magistraten at takke nej til at afholde næste års internationale Melodi Grand Prix

E-mail Print
.
AALBORG: Når der næste år skal holdes Eurovision i Danmark, så bør Aalborg sidde turen over. Det anbefaler direktøren for Aalborg Kongres- og Kulturcenter, Ernst Trillingsgaard.

Ifølge ham vil det koste mange millioner at forberede og afholde arrangementer.

- Skal grand prix’et til Aalborg, vil det kræve, at byen er villig til at udskrive en blankocheck til udgifterne, for tilbuddet skal afsted inden den 19. juni. Min anbefaling er helt klart, at vi takker nej, siger han.

Ikke nok plads

Ifølge Ernst Trillingsgaard, er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt Aalborg kan afvikle et så stort arrangement, men mere om der reelt er plads.

- Det store problem er antallet af værelser, hvor man kræver 3.000 i eller i nærheden af centrum, siger han og fortsætter.

- I forvejen har vi to kongresser, som hver optager omkring 500 værelser, og vi har kun 1600 værelser i alt. Så i alt kan vi kun tilbyde omkring 8-900 værelser i Aalborg, hvilket er alt for lidt.

For stor risiko

Selvom Ernst Trillingsgaard gerne så grand prixet i Aalborg, så mener han heller ikke at udbuddet levner nok forberedelsestid.

- Havde vi haft fire år til forberedelsen, så ville jeg gerne være med, men vi har kun et år, hvilket er for lidt til at stable så stort et arrangement på benene uden en stor risiko for fiasko. Jeg kan sagtens se overskriften: ”Det kunne nordjyderne ikke klare” for mig, hvis det mislykkes, siger han.

Mandag mødes politikerne for at tage stilling til, om Aalborg skal lægge billet ind på Eurovisionen.
.
.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .