Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.
4
Billeder

AF: Flemming Junker flemming.junker@nordjyske.dk

.

IKT-konference i Aalborg gav nye kontakter

.

Inspiration i rå mængder til 360 deltagere fra 160 firmaer

E-mail Print
.
Inspirerende og udbytterig.
Sådan beskriver både en arrangør og en deltager BrainMatch, den store konference inden for informations- og kommunikationsteknologi (IKT), som netop har været afviklet i Aalborg Kongres & Kultur Center.
360 deltagere, der blandt andet kom fra 160 små lokale og store globale firmaer, mødte op og fik en masse at tænke over.
- Til hverdag kan man godt gå og føle, at forskerne på AAU er lidt langt væk, men når man så møder dem ansigt til ansigt, opdager man, at de har meget at byde på, og så er det også nemmere at gribe telefonen og ringe til dem, siger en af deltagerne, direktør Jakob Norgaard Mortensen fra Net Image, et Aalborg-firma med 25 ansatte, der udvikler e-handelsløsninger.
Han hørte blandt andet et oplæg fra en AAU-professor, som han har tænkt sig at kontakte, fordi hun arbejder med et emne, som Net-Image også er i gang med.
- Desuden opdagede jeg universitetets database over ph.d-projekter, hvor der også er en studerende, som kunne være interessant for os, siger Jakob Norgaard Mortensen.
Han er glad for, at han på grund af konferencen blev revet ud af sin hverdag:
- Jeg mener, at det er vigtigt med de refleksioner, man kommer til at gøre sig sådan en dag, hvor der også viser sig konkrete personer at tage kontakt til, ligesom gamle bekendtskaber kan friskes op.
En af konferencens bagmænd, dekan Eskild Holm Nielsen fra det teknisk-naturvidenskabelige fakultet på AAU, der arrangerede konferencen sammen med IKT-organisationen BrainsBusiness, er også rigtig godt tilfreds med hele arrangementet:
- Det blev et godt og varieret program med en hel række scoop. Det gælder for eksempel Alfred Biehler fra Google, der både fik sat AAU på verdenskortet og fortalt om mulighederne på nettet og med søgefunktionerne.
- Og så var der selvfølgelig Pranav Mistry fra MIT Media Lab. Han tænker helt anderledes end andre omkring IKT, finder på nye løsninger og er meget inspirerende.
- Hele hans tilgang til området er specielt, og han er utrolig god til at formidle sine tanker om at gøre ting smartere, billigere, nemmere.
- Han tog helt klart tilhørerne med storm, siger Eskild Holm Nielsen om konferencens hovednavn.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .