.
.

.

Ildsjæl kæmper mod papirbureaukrati

.

Rollespiller og ildsjæl Claus Gajhede håber snart at komme i gang med forbedringer af rollespilsstedet Yxenskoven i Tornby Klitplantage

E-mail Print
.
HJØRRING: Pædagog, eventmager og ildsjæl Claus Gajhede er ved at køre sur i projekt Yxenborg, der er en fast rollespilsplads i Tornby Klitplantage. Projektet har fået flere end én mio. kr. i støtte, men arbejdet er foreløbigt sandet til i papirarbejde.

- Vi skal lave tegninger, opmålinger og alt muligt og søge Hjørring Kommune om en landzonetilladelse, selvom vi ikke skal lave fundament eller lignende. Det er et frygteligt bureaukrati, før vi kan bruge de bevilgede penge, siger Claus Gajhede.
- Rollespilsforeningen Troja har sat penge af til at reetablere hele området, hvis det bliver aktuelt, siger Claus Gajhede.
Han håber meget, at tilladelserne kommer igennem, før bevillingen til de 1,2 mio. kr. udløber.
Han er uddannet pædagog og vil gerne benytte Yxenskoven til projekter med unge, der ikke har det så let. Han har netop lavet aftale med en skole om én dag om ugen i Yxenskoven.
Han har snart ti år kæmpet for gode vilkår for rollespillere i Nordjylland. I 2006 fik Hjørring Kommune en brugsaftale med Naturstyrelsen angående et hjørne af Tornby Klitplantage, som siden har været benyttet til rollespil.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .