Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Modtag vores nyhedsbreve

Modtag vores nyhedsbreve

.
.
.
.
4
Billeder

AF: Lars Termansen

.

Karolinelund genåbner

.

Alle forlystelserne er væk, og en ny fremtid venter som bypark. Mens planlægningen står på, har byens borgere næsten frit slag til at bruge og udvikle Karolinelund, som de selv har lyst til.

E-mail Print
.
Fredag 11. maj genåbner Karolinelund i Aalborg - nu uden tivoli. Parken har ligget underdrejet i halvandet år siden beslutningen om lukke ned for tivolidriften. Restauranterne blev lukket, og det de store forlystelser og gammel inventar blev solgt.
I de her dage arbejder kommunen på højtryk for at gøre parken færdig. Der bliver jævnet jord ud og sået græs på de arealer, hvor der før var boder, forlystelser og restauranter. I det hele taget er det en meget forandret park, som først nu skal til at formes.
Kommunen har efterlyst forslag til parkens indretning, og det resulterede i flere end 1000 forslag, så aalborgenserne har vist store interesse for, hvad der kommer til at ske.
- Men nu skynder vi os langsomt med den videre planlægning, og der bliver masser af muligheder for at eksperimentere og prøve ting af, siger teknisk rådmand Mariann Nørgaard (V).
Mens planlægningen står på de kommende år, er parken åben for publikum, og hegnet bliver også opretholdt, men indtil videre er der ingen planer om at lukke af om aftenen. En ekstra indgang etableres også mod vest - ud til Kanalstien og Langesgade.
Det hele markeres med indvielse fredag kl. 14.30 med underholdning, grillmad, gratis is og musik på scenen, som står der endnu.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .