.
.


opdateret 08. august 2012 08:11

.

Kent: Lucas spiller, fordi han er den bedste

.

AaB’s cheftræner afviser Jeppe Curths spekulationer om, at Lucas Andersen spiller fra start, fordi talentet skal vises frem for potentielle købere

E-mail Print
.
AALBORG: Jeppe Curth har i denne sæson indtaget en rolle som indskiftningsspiller i Superligaen.

I stedet for den rutinerede målræv er det 17-årige Lucas Andersen, som i samtlige kampe er startet inde sammen med Nicklas Helenius i angrebet.

Allerede efter sæsonens første kamp mod AGF forklarede Jeppe Curth, hvorfor han troede, at de to unge offensivspillere startede inde på bekostning af ham.

- Lucas og Helenius er kæmpestore talenter og salgsobjekter. Derfor giver det selvfølgelig god mening at vise dem frem i starten, så det er muligt at sælge dem og få nogle penge for dem, sagde Jeppe Curth.

Fodboldens sjæl

Men AaB’s cheftræner Kent Nielsen afviser blankt, at Lucas Andersen spiller, fordi han skal vises frem til potentielle købere.

- Jeg kender ikke nogen trænere, der ville gøre sådan noget. Fodboldens sjæl er, at vi er afhængige af resultater, og derfor vil jeg altid stille med det hold, jeg mener, er stærkest.

Læs hele interviewet med Kent Nielsen og få også direktør Lynge Jakobsens kommentar. Besøg vores eksklusive AaB-side AaB Inside.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .