.
.

.

Bruun: Krohn-Dehli er et stjerneindkøb

.

Michael Krohn-Dehli er et stjerneindkøb for en lille klub som Celta Vigo, mener fodboldekspert Morten Bruun

E-mail Print
.
VIGO: Der er ingen tvivl hos fodboldkommentator Morten Bruun, når han skal vurdere Celta Vigos planer med at købe den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli.

- For dem er det et stjerneindkøb, siger Morten Bruun, der er mangeårig iagttager af den bedste spanske liga.
Med den økonomiske krise i Spanien og langt mindre tv-penge end tidligere i den bedste fodboldrække Primera Division - også kaldt La Liga - har mange klubber i Spanien nemlig slet ikke råd til at betale penge for spillere.
- Når en klub som Celta Vigo betaler en transfersum for en spiller overhovedet, så er det et betydeligt indkøb for den her klub. Altså de ti dårligste klubber i La Liga har stort set ikke råd til at betale transfers.
- Så hvis vi bare siger, det er en million euro - og det er sikkert et meget godt bud - jamen, så er der altså tale om et markant spillerindkøb for Celta de Vigo, siger Morten Bruun.
Men netop at pengene er små i Spanien betyder, at klubberne er nødt til at være sikre, når de betaler penge for en spiller.
- Det er jo positivt for Michael Krohn-Dehli, for det antyder jo i den grad, de har sat sig ind i tingene. Så det er ikke bare en chance, som de nogle gange tager i de spanske klubber med at leje en spiller, fordi det er der ingen risiko ved, siger Morten Bruun.
Morten Bruun anser ikke Michael Krohn-Dehli til at være stærk nok til de næstøverste hold i Spanien - såsom Valencia og Sevilla - ligesom han næppe ville kunne klare en sæson i den fysisk hårde Premier League.
Derfor må han sammen med Celta Vigo kæmpe om at undgå nedrykning med 10-12 andre hold i Spanien.
- For Celta de Vigo vil det være en succes at blive nummer 17. Det bliver formentlig en kamp om at undgå nedrykning for Celta de Vigo, siger Morten Bruun.
- Men det skal Michael Krohn-Dehli ikke være ked af, for han kommer altså til at spille i La Liga. Og det er en af verdens to stærkeste ligaer.
- Og det er med al respekt noget af et skridt frem i forhold til Brøndby i Superligaen.
/ritzau/
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Sport
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .