Modtag vores nyhedsbreve

Modtag vores nyhedsbreve

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.
2
Billeder

AF: Flemming Junker flemming.junker@nordjyske.dk

.

LN Eurocom fyrer - men hyrer snart igen

.

Telia trækker sig, men en ny kunde er på plads og flere på vej

E-mail Print
.
LN Eurocom i Aalborg fyrede fredag omkring 50 ud af cirka 450 medarbejdere. Årsagen er, at teleselskabet Telia har opsagt sin aftale med firmaet for i stedet at samle sin kundeservice i København.
LN Eurocom, der er en del af NORDJYSKE-koncernen og arbejder med forskellige former for teleservices, har til gengæld hentet andre ordrer, som i løbet af efteråret vil give behov for ansættelse af omkring 90 medarbejdere.
- Når vi alligevel vælger at opsige medarbejdere nu, skyldes det, at der er et tidsmæssigt spænd mellem Telias ophør hos os 1. august og til starten på den nye opgave 1. september, forklarer administrerende direktør Lars Nørgaard fra LN Eurocom.
- På grund af den nye ordrer forventer vi at kunne genansætte en stor del af de opsagte, og måske kan vi helt undgå, at de går ledige i en periode. Det skyldes, at der skal ske uddannelse til den nye opgave, der er relateret til it-support, og denne uddannelse håber vi at kunne gennemføre i løbet af september, tilføjer Lars Nørgaard.
Han oplyser, at de afskedigede medarbejdere har forskellig anciennitet, og at nogle af dem er vikarer, som straks fratræder.
Lars Nørgaard er overrasket over, at Telia har valgt at opsige aftalen med LN Eurocom for i stedet selv at overtage hele sin kundeservice, altså en såkaldt insourcing:
- Jeg må indrømme, at det kom bag på mig, især fordi vores resultater er bedre end deres egne, men der er formentlig tale om en strategisk beslutning, som vi ikke kan stille noget op over for.
Altså bortset fra hurtigt at skaffe andre kunder, og det er LN Eurocom så også i fuld gang med:
- Udover en stor ordre, som vi netop har skrevet under, regner vi med at underskrive en ordre midt i maj, ligesom vi ligger i forhandling om en tredje, oplyser Lars Nørgaard.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .