På web-tv

På web-tv

Modtag vores nyhedsbreve

Modtag vores nyhedsbreve

.
.
.
.

AF: Asbjørn With asbjoern.with@nordjyske.dk

.

Løfte: Nu får Rebild-børnene hjælp

.

Tre politikere lover nu at tage et fælles ansvar for at hjælpe de voksne børn efter Rebild-sagen.

E-mail Print
.
Efter NORDJYSKE Stiftstidende søndag beskrev situationen for tre af de nu voksne børn i familien fra Rebild-sagen, lyder der nu politiske løfter om handling og hjælp.
- Der er brug for en helhedsorienteret og helt konkret plan for, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe, siger formanden for sundhedsudvalget, Henrik Christensen (S).
Formanden for børne- og ungdomsudvalget, Anders Norup (V), tilslutter sig idéen. Det samme gør arbejdsmarkedsudvalgsformand, Klaus Anker Hansen (S).
Borgmesteren fralagde sig ansvaret
- Det er en fabelagtig idé, at vi nu sørger for, at der bliver set på helheden, så vi er sikre på, at vi gør, hvad vi kan inden for lovens rammer, siger han.
Søndag kunne udvalgsformændene i NORDJYSKE Stiftstidende læse, at borgmester Anny Winther (V) fralægger sig ansvaret for hjælpen til familien, som hun i stedet placerede hos sine udvalgsformænd.
Det kom bag på både Klaus Anker Hansen og Henrik Christensen, at der ikke allerede er ageret i forhold til de nu voksne børn.
Troede hjælpen var iværksat
- Når vi har en borgmester, der i marts melder ud, at vi nu skal gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe, så forventer jeg, at der er taget hånd om det, og at der var sat noget i værk.
- Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der ikke var sket noget, siger Henrik Christensen.
- Selvfølgelig skal vi hjælpe, og det var også mit indtryk, at vi gjorde. Jeg har i hvert fald ikke hørt andet før søndag, siger Klaus Anker Hansen.
De tre udvalgsformænd mødes torsdag før byrådsmødet i Rebild for at aftale, hvordan situationen gribes an.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .