Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.

AF: Esben Heine esben.pedersen@nordjyske.dk

.

Nej til at samle Borgerservice

.

Der skal fortsat være Borgerservice i både Brønderslev og Dronninglund. Det slår økonomiudvalget i Brønderslev Kommune fast.

E-mail Print
.
I forbindelse med etablering af Udbetaling Danmark flyttes otte medarbejdere fra kommunen til Udbetaling Danmark.
Forretningsledelsen har foreslået, at Borgerservice samles på rådhuset i Brønderslev, i forbindelse med, at otte medarbejdere forsvinder. Ligeledes har der været forslag om at etablere digital borgerservice på rådhuset i Dronninglund.
Forslaget stilles efter interviews med alle medarbejdere i Borgerservice i de to byer. Medarbejderne foreslår én Borgerservice.
Men økonomiudvalget går ikke ind for denne tanke..
- Der forsvinder selvfølgelig nogle opgaver fra Borgerservice. Men vi mener, at der fortsat skal være Borgerservice begge steder, siger borgmester Lene Hansen (S).
Økonomiudvalget foreslår, at der etableres nogle it-løsninger, der indebærer, at borgere fra f.eks. Brønderslev ikke behøver køre til Dronninglund, for at snakke med en person på Dronninglund Rådhus, hvor teknisk forvaltning findes. Det bliver så kun nødvendigt at køre til rådhuset i Brønderslev. Det samme gælder omvendt.
- Det er os meget magtpåliggende at yde borgerne en god service, påpeger Lene Hansen.
Der er 27 ansatte i Borgerservice. Borgerservice skal kunne betjene borgerne på alle områder. Dog er der én central telefonomstilling, der er placeret i Brønderslev. I dag er der kun inkasso i Brønderslev, hvor det tidligere var på begge rådhuse.
Brønderslev Kommune skal betale 5,5 mio. kr. for at få løst opgaven i Udbetaling Danmark. Af denne udgift kan kun ca. 3,3 mio. kr. finansieres af lønbudgettet.
I dag er der en Borgerservicechef i Brønderslev og en afdelingsleder i Dronninglund, men med den ny struktur nedlægges aflederstillingen i Dronninglund.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .