.
.

.

Dybvad Open Air håber på godt vejr

.

Dodo And The Dodos, Sweethearts, Poul Krebs og mange flere underholder 4. august

E-mail Print
.
DYBVAD: Arrangørerne af Dybvad Open Air håber, at lidt af det gode sommervejr bliver gemt til den 4. august.

Det er den ottende i rækken af friluftskoncerter i den lille by. I år præsenterer Dybvad Open Air Superspark, Sweethearts, Stig Rossen og Vennerne, Zididada, Poul Krebs samt Dodo And The Dodos.
- Vi glæder os til kombinationen af god musik, masser af stemning på en fantastisk koncertplads, herligt selskab – samt måske endda VIP-behandling, hvis man har valgt den mulighed, udtaler en af arrangørerne, Jesper Koldtoft.
VIP-billetter inkluderer entré, adgang til VIP-telt med egen bar, en flot buffet fra Dybvad Kro & Hotel, drinks-billetter samt adgang til toiletter med ekstra rengøring og opsyn. De fleste VIP-billetter sælges til firmaer.
Efter de sidste toner fra Dodo And The Dodos spiller Rundt På Gulvet Band i øvrigt op til vaskeægte teltbal i det store VIP-telt, hvortil der på dette tidspunkt vil være gratis adgang.
Det forventes, at omkring 2.500 gæster vil besøge Dybvad under arrangementet den 4. august – og arrangørerne opfordrer koncertens gæster til allerede nu at studere mulighederne for forplejning, natbus, VIP-billetter og meget mere på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk eller på koncertens Facebookside.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nordjylland
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .