.
.

.

Rådmand vil opføre selvstændig bybro

.

V-rådmand foreslår helt at droppe tanken om en cykel- og gangsti på Jernbanebroen og i stedet etablere en selvstændig bybro på sigt, når man har sparet op

E-mail Print
.
AALBORG: Drop projektet med en cykel- og gangsti på Jernbanebroen og etabler i stedet en selvstændig bybro på sigt.

Forslaget kommer ifølge NORDJYSKE Stiftstidende fra teknik- og miljørådmand Mariann Nørgaard (V) efter, at budgettet på cykel- og gangstien er blevet overskredet med seks mio. kr.
- Hvis vi skal op på 25 mio. kr., så mener jeg, at det er bedre ad åre at lave en selvstændig bybro. Ikke på nuværende tidspunkt, det kan vores økonomi ikke bære, men så kunne vi arbejde hen imod det og spare op til det.
Mariann Nørgaard peger på, at byrådet kan vælge en strategi, hvor man sætter ti mio. kr. af til projektet om året. Placeringen af bybroen skal undersøges nærmere, men rådmanden peger på, at det skal være vest for jernbanebroen.
Hos Socialdemokraterne er der på ingen måde opbakning til forslaget.
- Med fundamenter og ting og sager, så er det noget, som vil blive virkeligt dyrt, og derfor synes jeg, at det er et forslag, som virker en kende urealistisk, siger rådmand for sundhed og bæredygtig udvikling Thomas Kastrup-Larsen (S).
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .