.
.

.

Forfest med Jette Torp

.

Ambu-dagene i Hobro prøver i år også med en indendørs koncert

E-mail Print
.


HOBRO: Som et nyt tiltag har Ambudagene lanceret en for-koncert, hvor Aalborg Symfoniorkester sammen med Jette Torp og Bobo Moreno gæster Hobro Idrætscenter tirsdag 21. august med et forrygende show med titlen ”Ægte Las Vegas stemning og magiske øjeblikke”.

Publikum behøver ikke kigge på vejrudsigten, da koncerten er arrangeret i samarbejde med Hobro Idrætscenter og dermed foregår indendørs i den gamle hal, der kan rumme siddepladser til mere end 1000 tilskuere.
Ønsker man at opleve koncerten kan billetten købes i forslag for 175 kr. hos Sparekassen Hobro eller i Spar Nord Bank, der også begge støtter koncerten ved at tilbyde ekstra rabatter til henholdsvis garanter og stjernekunder. Billetter kan desuden købes på nettet via Ambu-dagenes hjemmeside. Hvis ikke koncerten bliver udsolgt i forsalg, kan de resterende billetter købes ved indgangen for 225 kr.
Eventuelt overskud fra koncerten vil blive uddelt til lokalområdets foreninger og andre lokale velgørende formål i henhold til Ambu-dagenes vedtægter.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Rebild
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .