Indstil din kandidat her

Indstil din kandidat her

Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

.
.
.
.

AF: Frilev Emil Pedersen frederikshavn@nordjyske.dk

.

Rykkergebyr på 18.000 kroner skabte undren

.

- Det kører godt herude i Voerså - ret så godt endda. Men et rykkergebyr på 18.000 kroner har jeg dog aldrig oplevet før, at nogen betaler for at være fri for at læse vandure af.

E-mail Print
.
Med disse ord indledte revisor Hanne Håning, da hun oplæste regnskabet på Voerså Vandværks generalforsamling for de omkring 40 fremmødte forbrugere.
De 18.000 kroner fremkommer ved et rykkergebyr på kr. 300, hvis forbrugerne ikke aflæser vandure indenfor den fastsatte grænse. En medarbejder fra vandværket bliver herefter sendt ud for at aflæse urene, og det gjorde han altså i hele 60 tilfælde.
Det er driftslederen på værket, Tom Hansen, der bliver sendt ud til forbrugerne, og i sidste regnskabsår var der en hård vinter, hvor han i et par tilfælde endda måtte skovle sne for overhovedet at komme frem til urene, der for de flestes tilfælde sidder placeret i et fyrrum eller et andet udhus.
Overordnet set havde værket havde haft en indtjening på 506.185 kroner, mens udgifterne løb op i 277.620 kroner, hvilket betyder vandværket kom ud af regnskabsåret med et overskud på 228.565 kroner.
Godt regnskab i vente
Formand Gynther Mølgård fortalte, der ikke var planlagt store anlægsforandringer, så regnskabet vil formentlig også næste år se rigtig godt ud.
Tage Nielsen ønskede - som man kan læse andetsteds - ikke at fortsætte efter 40 år i bestyrelsen. I hans sted valgtes Jens Sørensen. Genvalg var der til Morten Nielsen og Tom Hansen.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .