Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Modtag vores nyhedsbreve

Modtag vores nyhedsbreve

.
.
.
.

.

Spansk favorit vandt stor Giro-etape

.

På en livlig etape var førende Joaquim Rodríguez hurtigst, da favoritterne skulle afgøre løbet imellem sig.

E-mail Print
.
Det blev spanieren Joaquim Rodríguez, der var hurtigst, da en række af feltets stærkeste bjergryttere afgjorde 17. etape af Giro d'Italia imellem sig.
Rodriguez fra Team Katusha, der også fører løbet, var klart hurtigst i spurten mod fem konkurrenter, da de forreste nåede opløbsstrækningen i Cortina d'Ampezzo og efterlod den tidligere Bjarne Riis-rytter Ivan Basso chanceløs på andenpladsen.
Den underholdende etape på 187 kilometer over fire bjergtoppe i Dolomitterne sluttede med en nedkørsel mod mål, hvor canadiske Ryder Hesjedal kom ind på tredjepladsen.
Veteranen Ivan Basso forsøgte ellers flere gange at slippe fri på de sidste kilometer i erkendelse af, at han næppe ville kunne slå Rodríguez i en spurt.
Men trods anstrengelserne kom de seks udbrydere samlet ind i opløbet, hvor Rodríguez gjorde flot reklame for sin lyserøde førertrøje ved at hensætte konkurrenterne til de sekundære placeringer.
Udbryderne var sluppet af sted på etapens sidste stigning, den stejle Passo Giau, hvor Bassos tempo sørgede for udskilning, og hvor en af favoritterne til den samlede sejr Roman Kreuziger måtte slippe.
Fem ryttere kunne imidlertid følge med. Det var Michele Scarponi (Lampre), Ryder Hesjedal (Garmin), Domenico Pozzovivo (Colnago), Rigoberto Uran (Sky) og altså Joaquim Rodriguez, der til slut tog en flot sejr.
/ritzau/
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .