På web-tv

På web-tv

Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

.
.
.
.
2
Billeder

AF: Hans Christensen hans.christensen@nordjyske.dk

.

Succes - men tilskuddet falder

.

Turisterne strømmer til, men tilskuddet falder

E-mail Print
.
Antallet af overnattende gæster i Frederikshavn er de seneste to år steget med 15-20 procent.
Samtidig skærer kommunen i tilskuddet til turistforeningerne, og det bekymrer turistforeningens formand, Henrik Uhrenholdt.
Bemandingen på turistbureauet er beskåret. Først gik samtlige ansatte ned i tid og løn, men med en yderligere beskæring havde vi intet andet valg end at fyre en medarbejder. Af samme årsag har vi været nødt til at skære i åbningstiderne i sæsonen, sagde Henrik Uhrenholdt på generalforsamlingen på The Reef.
Kommunen har varslet, at det kommunale tilskud til turistforeningerne reduceres med yderligere en halv million kroner i 2013.
- Vi er bekymret. Vi tror på, at turismen kan udvikles og give flere arbejdspladser, sagde Henrik Uhrenholdt.
Fusion ikke besluttet endnu
Formanden for Skagen Turistforening, Ulla Mosich, har tidligere udtalt til NORDJYSKE, at de tre turistforeninger lægger op til en sammenlægning hurtigst muligt, men det dementerer Henrik Uhrenholdt.
- Der foreligger ikke en gennemarbejdet plan og analyse for hvordan den fremtidige struktur kan se ud. Vi har et arbejde at gøre først i vores egne bestyrelser og dernæst i fællesskab. Hvad det ender med, vil vi ikke gætte på endnu.
Frederik og bycyklerne
Salget af Frederiks gavekort steg med 60 procent, efter at handels- og erhvervsforeningen flyttede "hjem" til turistbureauet.
Desuden glædede turistforeningen sig over den store interesse for de gule bycykler og Tordenskiolds markedsføring af Frederikshavn på Aker Brygge i Oslo og ved Kulturkalaset i Gøteborg.
- Synd for Palm City
På negativsiden var Palm Citys konkurs først på året.
- En stor, stor skam. Finanskrisen har sendt Palm City ud på en lang og besværlig vej. Vi ønsker alt muligt positivt i udviklingen derude. Det er af stor betydning for Frederikshavn, sagde Henrik Uhrenholdt, der som næstformand Carsten Kruuse blev genvalgt.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .