Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

.
.
.
.

AF: Thomas Jasper thomas.jasper@nordjyske.dk

.

TFC fik tiltrængt sejr

.

Mickey Berg blev matchvinder, da Thisted FC søndag fik forårets anden sejr via 2-1 over Aarhus Fremad.

E-mail Print
.
Det blev til en fuldt fortjent sejr til Thisted FC, da Aarhus Fremad søndag gæstede Sparekassen Thy Arena. 2-1 lød sejrscifrene på til thyboerne efter en kamp, hvor holdet særligt i første halvleg imponerede.

Derfor var det også helt fortjent, at anfører Daniel Kristensen med sin scoring på straffespark, der i øvrigt blev begået mod ham selv, kunne sende TFC til pausen foran 1-0.

Det var endda en føring, der med lidt mere skarphed foran mål let kunne have været udbygget, men i stedet kom Aarhus Fremad tilbage i opgøret efter pausen. Ni minutter inde i anden halvleg fik gæsternes Sebastian Sørensen således udlignet, og det var til stor frustration for hjemmeholdet, idet de ikke mente, at Sørensens afslutning havde passeret målstregen.

- For det første er jeg sikker på, at bolden ikke er inde, og for det andet har linjedommeren ikke nogen mulighed for at se det, fordi der står så mange spillere og skygger for hans udsyn, så jeg forstår simpelthen ikke, hvordan han kunne dømme den inde. Det er dødfrustrerende at få den slags imod sig, sagde TFC-målmand Kristian Kirk.

Frustrationerne blev dog vendt til glæde igen, da der manglede 12 minutter af opgøret. Her lykkedes det nemlig hjemmeholdets Mickey Berg at sikre thyboerne alle tre point, da han sendte et fornemt langskud ind bag Aarhus Fremad-målmand Thomas Nørgaard. Dermed blev det til tre tiltrængte point til TFC, og den første sejrssang siden forårspremieren mod Viby.

- Det var en rigtig dejlig sejr i en kamp, hvor jeg synes, vi viser den tænding, der lidt har manglet i nogle af de andre kampe, lød det fra Tommy Markussen, der var tilbage i TFC's centerforsvar ovenpå en skade.

Med sejren avancerer Thisted til fjerdepladsen i 2. division vest.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .