.
.

.

Hassing på cyklen for en god sag

.
E-mail Print
.
Hassing Beboerforening har masser af erfaring med at arrangerer forskellige aktiviteter, så derfor kunne foreningens formand Lene Alstrup ret hurtigt sig ”ja”, da hun blev præsenteret for et forslag om at arrangere et cykelløb til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Løbet køres 19. august, og i den kommende weekenden regner foreningen med at få fordelt godt 100 invitationer ”rundt om i sognet”, som Lene Alstrup udtrykker det.
- Vores medlemskreds tæller omkring 100 husstande, og det er dem, vi opfordrer til at være med - og til at tage familie og venner med på en cykeltur, siger hun.
Oplægget er, at feltet af cyklister mødes på legepladsen i Hassing om formiddagen med både cykler og madkurve. Herfra er der afgang på en tur med stop undervejs, hvor der er mulighed for at spise den medbragte mad.
- Det kan også være, at vi mødes på legepladsen og spiser, når vi er færdige med turen. Det afgør vi på dagen, fortæller Lene Alstrup.
Cykelturen tjener to formål. Det ene er at samle nogle støttebidrag blandt deltagerne til fordel for Kræftens Bekæmpelse, det andet er det rent sociale, der ligger i en cykeltur med efterfølgende spisning sammen med sine naboer.
- Jeg er klar over, at der laves tilsvarende ture andre steder, men derfor kan vi da godt gøre det. Vi er jo de nærmeste til at få noget til at ske i Hassing, siger beboerforeningens formand.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste -
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .