.
.
3
Billeder

.

Volley på højt niveau

.

Bedsted KFUM’s egne spillere dominerer weekendens beachvolleykampe på banerne ved skolen

E-mail Print
.
Der var hverken udsigt til sol eller strand, da Bedsted KFUM i går tog hul på to dages beachvolleymesterskab på banerne bag Bedsted Skole. Men trods silende regn fra morgenen af og en våd, tung bold var niveauet og humøret højt.

Det er første gang, stævnet holdes over to dage. Hele 33 hold er tilmeldt. Trods navnet Vestjysk Mesterskab i Beachvolley stiller værtsklubben selv med langt de fleste hold, og resten kommer fra byer som Viborg, Aarhus, Aalborg og Holstebro.
- Det er et hyggestævne, som ikke tæller noget nogen steder, men alligevel bliver der spillet nogle rigtig gode kampe. Dameturneringen er i hvert fald på niveau med 1. division i beach-touren, siger Sanne Andersen, selv ligaspiller for Bedsted KFUM i indendørs volley og deltager i weekendens beachvolleymesterskab.
Mens de fleste af klubbens dygtige volleyballspillere prioriterer den indendørs volley højest og hygger sig med beachvolley om sommeren, så er der også nogle, der satser en del på den udendørs gren af sporten. Blandt andre Dorte Pinholt og Lise Bisgaard, der sidste weekend blev nummer seks i eliterækken ved Danish Beachvolley Tour 2012’s stævne i Randers. Touren er en række af stævner hen over sommeren, som slutter med et DM-finalestævne på Amager 18.-19. august.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste -
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .