.
.
2
Billeder

.

Solgården klar til at byde gæster indenfor

.

Det nye aktivitetscenter Valsen starter sine tilbud i september

E-mail Print
.
Det er efterhånden halvanden måned siden, beboerne flyttede ind i det ny Solgården i Hundborg. Hverdagen er ved at være på plads, og nu kommer turen til at slå dørene op for det ny aktivitetscenter, som den runde bygning også rummer.

Aktivitetscentret, der har fået navnet Valsen, skal ikke kun være for plejehjemmets egne beboere. Tilbuddene henvender sig i høj grad også til pensionister, efterlønnere og førtidspensionister udefra, både fra Hundborg og omegn og i princippet hele kommunen.

Det er aktivkomiteen, der står for det brugerstyrede aktivitetscenter. Plejehjemmet har en enkelt ansat aktivitetsmedarbejder, Lone Holm, men ellers er det tanken, at frivillige skal køre mange af aktiviteterne.

Planlægningen af Valsens første program har allerede været i gang længe. Der har været holdt temadage, hvor interesserede kunne deltage og byde ind med forslag, og der er blevet nedsat underudvalg under aktivkomiteen, som hver især har ansvaret for forskellige aktiviteter og for at sikre, at der er frivillige til at stå for det.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Thisted
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .