.
.

.

Unge piger blandt metaltyve

.

TEENAGERE To midtjyske piger på 15 år blandt i alt seks anholdte for tyveri af blandt andet metaller

E-mail Print
.
ØSTER ASSELS: Det var en vaks firmaejer på Mors, som onsdag kunne lede lokalpolitiet i Thisted på sporet af en gruppe midtjyder, som angiveligt har stået bag tyveri af flere hundrede kilo kobber fra firmaet.

Politiet fandt dog ikke metallet hos gruppen, men til gengæld en del andre tyvekoster fra indbrud i Salling og på Mors, skriver Thisted Dagblad fredag.
De seks midtjyder var to piger på 15 år og fire mænd på henholdsvis 18, 21, 34 og 41 år. Ifølge politiet i Thisted er især mændene godt kendte af ordensmagten for lignende former for kriminalitet.
De seks midtjyder blev anholdt onsdag aften omkring klokken 23 ved et sommerhus i nærheden af Øster Assels og to af dem - den 18-årige og den 34-årige - så længe ud til at skulle stilles for en dommer i et grundlovsforhør, men efter juristerne havde set på sagens forskellige akter, blev det dog ikke til noget, og alle bliver løsladt i løbet af torsdagen, men dog med diverse sigtelser i lommen.
Gruppen var i besiddelse af en hvis Fiat Ducato kassevogn, som flere borgere havde set køre rundt i området i nogle dage før tyveriet af kobberet.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Thisted
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .