Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

.
.
.
.
4
Billeder

AF: Lars Christensen lars.christensen@nordjyske.dk

.

Thisteds gyldne kvartet

.

Thisted Svømmeklubs synkropiger vandt på hjemmebane guld i holdkonkurrencen

E-mail Print
.
Thisted Svømmeklub har en kvartet af unge talentfulde synkropiger, der søndag blev forgyldt, da de på hjemmebane i Thy Hallen sikrede sig det danske mesterskab.
Kvartetten bestod af Maja Rasmussen, Frederikke Christensen, Maria Olsen og Kirstine Korsgaard, som vandt guld i holdkonkurrencen for deltagerne i alderen 13-15 år. Individuelt stod Maria Olsen for den bedste præstation, da hun blev nummer otte i figurøvelserne.
- De vandt guld på grund af deres figurer, som de lavede rigtig godt, men deres musikprogram var også tilfredsstillende, sagde pigernes træner Julie Pedersen.
Hun kunne glæde sig over, at Thisteds piger gjorde det godt ved weekendens danske junior- og årgangsmesterskaber.
- Pigerne lavede nogle gode figurer og fik nogle overraskende gode karakterer. De har ydet deres bedste, og der var ikke nogen, der faldt udenfor, sagde træneren, der også måtte konstatere, at konkurrencen var hård.
Det var den også for Thisteds bedste synkropige, Pernille Momsen, der leverede sin hidtil bedste præstation i de fire og et halvt år, hvor hun har dyrket synkrosvømning. Det rakte til en placering som nummer otte af de 10 deltagere i juniorrækken.
Super godt
- Det er gået super godt. Jeg har slået en masse personlige rekorder. Det er nogle hårde konkurrenter, så det er svært at få medalje. Når jeg deltager i konkurrence, tænker jeg ikke så meget på medaljer, men mere på at slå mine personlige rekorder, så jeg rykker mig, sagde det 16-årige talent, der glædede sig over at være i vante omgivelser.
- Det har været meget mere trygt, og det er nemmere at svømme rundt, når man kender bassinet, sagde Pernille Momsen søndag i en lille pause.
Hun havde netop trænet på land med det danske juniorlandshold, der søndag gav en opvisning, og hun hastede videre for at varme op med Thisteds kombinerede hold i vandet, og her fik hun en sammen med de fire guldpiger en bronzemedalje, og den var sikret på forhånd, da der kun deltog tre hold.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .