Kig ind og kom i form

Kig ind og kom i form

På web-tv

På web-tv

.
.
.
.

AF: Flemming Junker, flemming.junker@nordjyske.dk

.

Unge bag gazelle-succes

.

To unge startede virksomhed, da de gik i gymnasiet i Aalborg. Nu er der 10 ansatte - plus det løse.

E-mail Print
.
Allerede mens Dennis Hostrup og Troels Vest Jensen gik i 1.G på Teknisk Gymnasium i Aalborg i 2001, stiftede de firmaet Ultimate Web A/S, som netop er udnævnt til gazelle-virksomhed.
Firmaet blev udviklet sideløbende med uddannelsen, og i 2005 gik de to unge mænd til sagen på fuld tid.
I dag har virksomheden 10 ansatte plus freelancere og studerende som hjælper til.
800 websider
Ultimate Web varetager lidt over 800 virksomheders hjemmesider, email-løsninger og lignende. Det sker først og fremmest ved hjælp af et system, som gør det nemt og fleksibelt for virksomhederne selv at vedligeholde deres hjemmesider.
Dennis Hostrup, partner i Ultimate Web, fortæller, at den økonomiske krise har medført, at mange virksomheder gerne vil opruste på webområdet og samtidig effektivisere på en måde, så ERP-systemer, webshops, facebook-sider, mobilsites og hjemmesider kan snakke sammen og vedligeholdes centralt.
- Ved hjælp af en enorm investering i platformen Ultimize over de foregående år og med en prispolitik, som rigtigt mange virksomheder kan forholde sig til, er vi vækstet i både omsætning, bruttofortjeneste, indtjening samt medarbejderstab år for år, fortæller han.
Fik brug for mere plads
Den anden partner i firmaet, Troels Vest Jensen, tilføjer, at man lige for tiden søger endnu en webudvikler, og at det kun er en uges tid siden, at virksomheden flyttede til dobbelt så store lokaler centralt i Aalborg.
- Faktisk er vi flyttet fire gange på seks år. Senest har vi boet tre år i den tidligere Skalborg Station, men nu skulle lokalerne gerne kunne række til den fortsatte udvikling i nogen tid endnu.
Firmaets kunder tæller alt lige fra små iværksætter-virksomheder og til større firmaer som Lene Bjerre Design og Desmi.
Ultimate Web A/S har haft en vækst på 118 procent i bruttoresultatet i løbet af fire år.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .