.
.
3
Billeder


opdateret 21. juli 2012 19:07

.

Væltet campingvogn spærrede E45

.

To personer kørt på sygehus efter uheld ved Støvring - massive kødannelser på motorvejen - opdateret kl. 18.52

E-mail Print
.
STØVRING: Et ægtepar fra Hillerød måtte køres til behandling på skadestuen på Aalborg Sygehus og der opstod kilometerlange køer på motorvej E45 ved Støvring, da en personbil med en campingvogn havarerede i den sydgående retning på motorvejen kort før afkørslen ved Støvring Syd.

- Føreren af bilen med campingvognen mistede af endnu ukendte årsager herredømmet over sit køretøj, og campingvognen landede på taget hen over autoværnet i midterrabatten på motorvejen, så det så noget voldsomt ud. Bilen tog også en rulletur, fortæller vagtchef Karsten Kristensen, Nordjyllands Politi.

Campingvognen blev totalskadet, og personbilen så heller ikke for godt ud efter rulleturen.

Slap nogenlunde uskadte

- Men tilsyneladende er ægteparret sluppet uden alvorlige skader. Vi fik i hvert fald at vide, at de ”blot” var inde til et tjek på skadestuen, fortæller vagtchefen.

Umiddelbart efter uheldet opstod der øjeblikkeligt kilometerlange køer, der strakte sig helt fra afkørsel syd ved Støvring til afkørsel Nord.

- Vi rådede i første omgang folk til at køre af ved Støvring Nord og bruge den gamle hovedvej mod syd, og så stå på motorvejen længere nede i landet igen, siger vagtchefen.

Færdige efter halvanden time

Da klokken var nogle minutter over 17, var Falck og politi færdige med oprydningen på stedet, og trafikken kunne langsomt normaliseres.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Foto
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .