Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Prøv NORDJYSKE Stiftstidende e-avis

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

Søg gratis på nordjyskelejligheder.dk

.
.
.
.

AF: Dennis Søndergaard

.

Vennerne bliver til fjender

.

Peter Bredsdorff-Larsen var AaB-træner i tre sæsoner. Nu kan hans gamle spillere sende deres tidligere cheftræner på sommerferie.

E-mail Print
.
Peter Bredsdorff-Larsen hænger halvvejs i galgen med sit Kolding IF efter et katastrofeslutspil, der har budt på tre nederlag.
- Vi lider lidt under, at vi er ramt i vores højreside. Med skaderne til Simon Jensen og Kasper Irming, har vi spillet med ene højrehænder på banen i slutspillet i store perioder. Vi har i forvejen en smal trup, så når vi mister de bærende spillere, er det ikke så sjovt, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.
Tung økonomi
Kolding IF har det mest velspækkede pokalskab i dansk herrehåndbold. Men som den tungtskydende Kolding-strateg Lasse Boesen reflekterede efter midtugens 25-28-nederlag hos BSV, så er dette Kolding-hold ikke som de tidligere Kolding-hold. Den flotte historie kan ikke spille østjyderne i finalen.
En tung økonomi har tvunget Lasse Boesens far, Jens Boesen i direktionen, til at svinge den store spareskalpel over truppen inden denne sæson. Derfor har bænkens bredde ikke tidligere tiders eksorbitante Kolding-dimensioner.
- Men vi piber ikke. Vi forholder os til virkeligheden, og er stolte af vores stabile grundspil, som gav os en flot andenplads, konstaterer Peter Bredsdorff-Larsen, der ikke mener at pointudbyttet i slutspillet har afspejlet leverancerne på banen.
- Hvis man ser bort fra første halvleg i Viborg, har vi egentlig spillet et ganske fint slutspil. Jeg er tilfreds med indsatsen. Jeg er tilfreds med attituden.

Koldings cheftræner ved, at hans spillere skal forhindre Aalborg i at lave for mange mål, hvis sæsonen ikke skal slutte i eftermiddag.
- Jeg kender jo Aalborg-spillerne rigtig godt og har stor respekt for dem. De har topspillere på alle positioner, og en Kristian Kjelling tilbage for fulde gardiner, i forhold til det sidste halve år jeg var i klubben, hvor han var skadet. Lader man ham spille i fred, så får man altså problemer, for han er blandt spillets bedste.
.
  .
  .
  .
  Denne artikel kan ikke kommenteres.
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Nyheder
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .