.
.

.

Kæmpe klassefest

.

Venter op mod 600 deltagere i Thorup-Klim Hallen

E-mail Print
.
KLIM: Det bliver en klassefest lidt ud over det sædvanlige, som Thorup-Klim Hallen lægger rammer til lørdag 22. september. Der ventes op mod 600 deltagere.

- Alle elever, der har gået på Thorup Kommune Skole, Klim Kommune Skole, Klim Friskole, Vust Kommune Skole og Havskolen i Thorup Strand, er inviterede, siger Michael Christophersen på vegne af styregruppen bag klassefesten.
- Andre, der har tilknytning til området, er også meget velkomne.
- Vi må erkende, at der skal gøres noget for at holde liv i lokalsamfundet. Specielt nu hvor efterskolen er lukket. Derfor arrangerer vi denne kæmpefest, siger Michael Christophersen.
Det er Klim Landsbyforening, Støtteforeningen for Thorup Klim Boldklub, Thorup Landsbyforening, Thorup Klim Boldklub og Thorup Klim U&G, der står bag arrangementet.
- På nuværende tidspunkt har vi omkring 150 deltagere. Men vi er optimistiske, da mange først melder sig til i sidste øjeblik, siger Michael Christophersen.
- Den ældste, der er tilmeldt, er 72 år, så vi går langt tilbage i tiden. Helt til dengang der var noget der hed Havskole i Thorup Strand.
Læs mere om klassefesten på www.klassefestklim.dk
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Vesthimmerland
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .