.
.

.

Menighedsråd sender arbejdskraft til Afrika

.

Studerende tager til Afrika som frivillig arbejdskraft på et handicaphjem

E-mail Print
.
VESTHIMMERLAND: Ny udklækkede student Louise Stenberg Poulsen fra Aars rejser 24. august tre måneder til Uganda for at arbejde som frivillig for Africa in Touch.

- Jeg skal bo på en lokal farm, nær byen Masaka, tre timer fra hovedstaden Kampala. Jeg skal arbejde på et handicaphjem, ”Aunt Louise”, hvor børn i alle aldre skal passes/undervises tre dage om ugen. Derudover skal jeg arbejde på en normal skole de sidste to dage, fortæller Louise Stenberg Poulsen.
Efter jul vil Louise S. Poulsen være til rådighed for sognene i Vesthimmerland til møder, besøg hos konfirmander, minikonfirmander, spejdere, ungdomsskoler m.fl. Hele ”projektet” er som sædvanligt gjort muligt takket være økonomisk opbakning fra menighedsrådene. Praktisk talt alle menighedsråd har ønsket at være med.

På søndag vil det i forbindelse med gudstjenesten i Aars Kirke kl. 10,00 blive markeret, at der atter udsendes en volontør fra Vesthimmerlands Provsti.
- Det er fjerde gang, at provstikomiteen i Vesthimmerlands Provsti nu står bag udsendelse af en volontør, og vi glæder os over, at det igen kan lykkes, udtaler Chr. Bach Iversen på komiteens vegne
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Vesthimmerland
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .