.
.
3
Billeder


opdateret 21. august 2012 09:24

.

Oplev HTX og HHX-elever i regional dyst

.

To hold fra Erhvervsskolerne Aars er klar, når unge HTX og HHX-elever 28. august i regionale konkurrencer dyster om finalepladser i DM i teknologi og erhvervscase.

E-mail Print
.


AARS: Et hold HHX-elever og et hold fra HTX linjen fra erhvervsskolerne i Aars skal deltage i en regional dyst i teknologi og erhvervscase.

Vinder de den regionale dyst, får de videre til Danmarksmesterskabet.

De tre HHX-elever er Christina Lynnerup Nielsen, Helene Højbjerg Nielsen og Kathrine Simonsen, mens HTX-holder består af Bettina Skaarup Silkeborg, Erik Holst, Lennart Hjortshøj Fogh og Søren Vigsø Stein Nielsen. HHX-eleverne skal ved regionsmesterskabet præsentere deres erhvervscase-opgave i fagene virksomhedsøkonomi og afsætning, mens HTX-eleverne skal præsentere deres eksamensprojekt i faget teknologi B. Vinderne herfra går videre til den store finale - DM i teknologi og erhvervscase.
Det er gymnasie-udvalget, som har sat gang i konkurrencen i teknologi for HTX-elever og erhvervscase for HHX-elever. Hen over forår og sommer har erhvervsgymnasierne holdt lokale konkurrencer, og det er de bedste elever herfra, som nu skal kæmpe ved regionale konkurrencer, som afholdes i henholdsvis Skive, Svendborg og Slagelse. Det er vinderne fra disse tre konkurrencer, der går videre til den store finale – DM i teknologi og erhvervscase, som afholdes på Tietgenskolen i Odense 25. september.

.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Vesthimmerland
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .