.
.

.

Pakkepost hele døgnet

.

Post Danmark har store forventninger til ny Døgnpost-automat i Aars

E-mail Print
.
AARS: Borgerne i Aars kan i fremtiden hente - og sende - pakker døgnet rundt. Alle ugens syv dage.

Det kan ske via Post Danmarks døgnåbne pakkeautomat, Døgnposten, som er opsat ved det lokale Kvickly-varehus på adresssen Himmerlandsparken 10 i Aars.

I Døgnpost-automaten kan kunderne købe pakkelabels og sende deres pakker døgnet rundt. Samtidig med at de også kan få sendt deres pakker direkte til automaten - og hente dem når som helst.

- Jeg er glad for, at vi kan tilbyde vores kunder i Aars mulighed for nem og fleksibel selvbetjening, når de skal hente eller sende deres pakker. Det er særligt en fordel for de mange, der handler på nettet, fremhæver Gordon Dalsgaard, kundechef i Post Danmark.

- Vi vil gerne være tilgængelige for kunderne og give dem mulighed for at få pakker, der hvor det passer dem. Det er pakkeautomaten Døgnposten og vores ordning Modtagerflex, hvor man kan få leveret sin pakke på privatadressen, selvom man ikke er hjemme, gode eksempler på, anfører han.

Den nye Døgnpost-automat er opsat og klar til brug, og forventningen er, at mange kommer til at bruge automaten i årene, der kommer. Bl.a. i kraft af at flere og flere efterhånden handler på nettet.
.
.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Vesthimmerland
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .