.
.

.

Heldet var med Danmark igen

.

Kroatien og Frankrig gjorde OL-livet lettere for de danske håndboldherrer sent mandag aften

E-mail Print
.
LONDON: Danmarks håndboldherrer havde atter resultaterne på deres side ved en stor turnering.

Efter en smal sejr over Sydkorea tidligere på dagen, så skulle Kroatien slå Spanien samtidig med, at Frankrig ordnede Sverige, for at Danmark skulle komme til at undgå de forsvarende verdens- og olympiske mestre fra Frankrig i kvartfinalen onsdag.
Og de scenarier blev en realitet.

Kroatien slog førsteSpanien 30-25, mens Frankrig lidt senere besejrede Sverige med 29-26. Dermed endte svenskerne på den tredjeplads, som bliver parret med toeren i den anden gruppe, nemlig Danmark.
Og som Frankrig spillede mod svenskerne i første halvleg, virkede de blågule også til at være den mest overkommelige modstander.
Franskmændene virkelig uhyggeligt skarpe inden pausen og så ved sidebyttet og stillingen 18-12 totalt ud til at have krammet på Sverige, som i London stiller med flere ansigter fra dansk håndbold.
Det gælder blandt andre Niclas Ekberg, Jonas Larholm og Fredrik Petersen, der alle spillede i Herre Håndbold Ligaen sidste sæson for henholdsvis AG København, Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.

Nu spiller Danmark derfor mod Sverige i kvartfinalen onsdag, hvilket er en opgave, der skal kunne løses for de danske europamestre.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste -
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .