.
.


opdateret 09. juni 2012 16:53

.

Canadisk keeper skal vogte høge-reden

.

TILGANG Frederikshavn White Hawks fortsætter oprustningen af holdet

E-mail Print
.
FREDERIKSHAVN: Det bliver canadiske Rob Nolan, der skal bibringe den stabilitet slovakken Miroslav Lipovsky aldrig kom til at give Frederikshavn White Hawks i målet i sidste sæson.

Den 26-årige canadiske keeper er blevet hentet i den østamerikanske ECHL-liga, der rangerer et par niveauer under NHL. Men det er egentlig mere bedrifterne i forrige sæson i CHL-ligaen, der har fået Frederikshavn White Hawks på banen.
- Her blev Rob Nolan kåret som ”most outstanding goaltender” i hele ligaen foran andre dygtige målmænd. Blandt andre Joel Martin, der stod i Herlev i sidste sæson, siger White Hawks-direktøren.
Herlevs Joel Martin var i sidste sæson vel den tredjestærkeste keeper i AL-Bankligaen efter Hernings Lubos Pisar samt Odenses sprællemand Ervins Mustokovs. Martin var også længe inde i billedet som Frederikshavns kommende keeper, men han blev fravalgt til fordel for Rob Nolan.
- Vi tror ham her er bedre. Vi har lavet utroligt meget research og snakket med jeg-ved-ikke-hvor-mange derovre, fortæller Henrik Andersen, som også har haft en god hjælp i den tidligere White Hawks-back Mike Martin.
- Mike Martin har snakket med spillere, trænere og scouts hjemme i Canada. Han har indhentet en fire-fem rapporter på Rob Nolan og har virkeligt være en god hjælp i hele forløbet, siger Henrik Andersen om Martin, der i sidste sæson blev erklæret hockeyinvalid efter en grim hjernerystelse og nu prøver at iscenesætte en ny levevej som scout og agent i hockeyverdenen.
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste -
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .