.
.


opdateret 21. juli 2012 18:23

.

Hobro presset hårdt af Thisted

.

Hobro fik en halvlunken optakt til premieren i 1. division

E-mail Print
.
HOBRO: Hobros 1. divisionshold imponerede på ingen måde inden sæsonpremieren om blot en uge mod AB, da holdet blot knebent besejrede Thisted fra 2. division vest med 3-2. Thisted kom til Hobro med kun tre træninger i benene, men spillede helt lige op med hobroenserne.

- Det er altid rart at få scoret nogle mål og kommer frem til nogle chancer. Det var en ok træningskamp, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen, der hæftede sig ved, at Hobro blot stillede med det, der ligner deres 1. divisionshold i de første 45 minutter. I anden halvleg bragte man en stribe prøvespillere i kamp. Men hverken Mustafa Hassan, Jimmy Mayasi, Søren Zachariassen eller spanske Luis Santamaria nogen specielt fremtrædende figur. I aften vil de spillere få at vide, om Hobro satser på dem i den kommende sæson.
Danilo Arrieta og Svenne Poulsen nettede i første halvleg for hjemmeholdet, mens først Kristoffer Strangholt og siden Emil Antonsen med et brag af et langskud, fik udlignet til 2-2, inden Adeshina Lawal blev matchvinder.
I Thisted-lejren var man godt tilfreds.
- Vi har blot trænet tre gange og får vist, at vi skal være et tophold i den kommende sæson, siger assistenttræner Henning Pedersen om den robuste Thisted-præstation.

.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Sport
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .