.
.

.

Skuffet Hemmingsen: Har været turbulent

.

Randers FC har fyret Michael Hemmingsen, der er overrasket over den pludselig afsked

E-mail Print
.
RANDERS: Den fyrede Randers-træner Michael Hemmingsen erkender, at han har haft en turbulent tid i den østjyske superligaklub, som han torsdag formiddag måtte forlade med en fyreseddel i hånden.

Afskedigelsen kommer, efter at Hemmingsen har ført klubben tilbage i den bedste række, og kun ni dage før Randers FC gør comeback i Superligaen.

- Det kommer overraskende for mig, men sådan er gamet. Det var en turbulent tid i Randers, da jeg startede op efter en nedrykning og efter to sæsoner, hvor klubben var rystet, siger Michael Hemmingsen.

Hemmingsen ærgrer sig

- Der har været godt gang i den deroppe. Men jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg ikke kunne føre arbejdet videre, siger den fynske træner.

Randers FC rykkede under Hemmingsens ledelse op i Superligaen med et forspring på fem point til nærmeste konkurrent i den næstbedste række.

Alligevel valgte ledelse torsdag at erstatte ham med den tidligere træner Colin Todd, der tager over i en midlertidig funktion.

Ikke godt nok

- Vi havde en forventning og en målsætning om, at vi skulle hurtigt tilbage i Superligaen. Vi lå vel til oprykning i 22-23 af de 26 runder.

- Vi har så også haft nogle kampe, hvor vi ikke var tilfredse, men alt i alt er der søsat mange spændende ting, synes jeg. Men jeg har lyttet til, hvad ledelsen har sagt og taget til efterretning, at resultatet ikke var godt nok, siger Michael Hemmingsen.

Colin Todd er ansat som midlertidig cheftræner med virkning fra dags dato, det skriver klubben i en pressemeddelelse./ritzau/
.
.
  .
  .
  .
   

  Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer til denne artikel.

  Bliv den første og fortæl hvad du mener...

  .
  .
  .
  .
  .
  .RelatedStories.cshtml
  mest læste - Sport
  .
  .
  .
  .

  Forsiden lige nu

  .
  .