annoncørbetalt indhold

Blondehuset fejrer 10-års jubilæum med et brag

I 10 år har Blondehuset i Løkken tilbudt kvinder i alle aldre og størrelser et stort og bredt udvalg af lingeri, specialprodukter og accessoires. Det markeres med et brag af en jubilæumsuge til efteråret, hvor alle kunder er inviteret.

Danmarks største lingeriforretning, Blondehuset, er velbesøgt af både danske og udenlandske kvinder. Forretningen, som ligger centralt i Løkken, har de seneste år været i rivende udvikling, og det kulminerede sidste år med en flytning til nye lokaler på intet mindre end 250 kvadratmeter. Første gang Blondehuset slog dørene op var allerede i 2010, og den nordjyske lingeriforretning kan således fejre 10-års jubilæum i år:

- Det er en stor milepæl for mig, at Blondehuset i år kan fejre 10-års jubilæum. Det har været en fantastisk rejse, som jeg blandt andet kan takke mine dygtige medarbejdere og vores kunder for. Det er nemlig i høj grad deres fortjeneste, at Blondehuset er nået hertil, fortæller Helle Svendsen, som er indehaver af Blondehuset, og fortsætter:

- Derfor glæder jeg mig til at kunne invitere alle vores dejlige kunder til et brag af en jubilæumsuge i efteråret. Programmet for ugen holder vi hemmeligt lidt endnu, men jeg tør godt love, at det bliver en stor og festlig markering af vores 10-års jubilæum.

Specialprodukter til alle behov

I 10 år har Blondehuset været kendt for sit brede sortiment af lingeri og accessoires, som blandt andet tæller bh’er i store cupstørrelser, sportstøj, strømper smykker samt landets største udvalg af badetøj. Derudover tilbyder forretningen i Løkken flere specialprodukter, som mange kvinder med glæde kører langt efter.

- Vores specialprodukter kan dække stort set alle behov, der måtte være, og det oplever vi ofte, at vores kunder er villige til at køre langt for. Det er særligt vores protese-bh’er til kvinder, der har fået fjernet et eller begge bryster efter et kræftforløb, som er køreturen værd for mange, lyder det fra Helle Svendsen.

Protese-bh’erne bliver blandt andet leveret af den tyske leverandør Anita, som i efteråret deltager i et særligt arrangement for kvinder, der er brystopereret efter sygdom, og deres pårørende i Blondehuset.

- I september inviterer vi til en helt særlig aften for kvinder, der er blevet brystopereret efter et kræftforløb, og deres pårørende. Her vil det blandt andet være muligt at få råd og vejledning fra en sygeplejerske med speciale i netop brystopererede kvinder, som er tilknyttet vores leverandør af protese-bh’er. Herudover håber vi, at de deltagende kvinder vil bidrage med deres individuelle ønsker og behov til protese-bh’er, så vi kan optimere vores udvalg af specialprodukter og således give en endnu bedre service for vores kunder, siger Helle Svendsen.

Arrangementet afholdes den 29. september i Blondehuset i Løkken og har plads til 50 gæster. Tilmelding sker i butikken, og det er gratis at deltage.

Særudgave af populært sommermagasin

Normalt får Blondehuset produceret sit eget magasin to gange om året, hvor en række af butikkens modige kunder stiller op som model for at vise sæsonens nyheder frem. Men denne sommer har man været nødt til at udsætte magasinet på grund af den aktuelle coronaepidemi og i stedet udarbejde en digital udgave, som indeholder en smuk billedserie fra Løkken Strand:

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi har været nødt til at sætte vores traditionelle sommermagasin på pause, da vi ved, at mange venter spændt på at få det leveret i postkassen. Som et plaster på såret er det heldigvis lykkedes os at udarbejde en elektronisk udgave af magasinet på 28 sider, som kan tilgås allerede nu. Vi håber, at vores læsere vil tage godt imod det, lyder det fra Helle Svendsen.

I den ekstraordinære udgave af Blondehusets sommermagasin viser seks kvindelige modeller i alderen 16-68 år bademoden anno 2020, som består af et bredt udvalg af bikinier, tankinier, badedragter, strandtøj og tilbehør.

Se det aktuelle sommermagasin på Blondehuset her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.