annoncørbetalt indhold

Boligindretning: I Thisted findes møbler til enhver smag

I en nedlagt batterifabrik i Thisted findes alt, hvad hjertet begærer til boligen; senge, stole, sofaer og spiseborde. Her ligger Møblér - Bolighuset Thisted og Hvass Design Møbler nemlig i hver sin ende af bygningen, og de har netop slået sig ned i samme hus, da erfaringen viser, at nordjyderne foretrækker at gå på opdagelse i et bredt sortiment og kombinere designklassikere med mere budgetvenlige fund i boligindretningen.

Siden Møblér - Bolighuset Thisted og Hvass Design Møbler åbnede, har der været mange besøgende, og år for år er udvalget i senge, klassiske designmøbler og Møblér-kædens grundsortiment blevet udbygget. På Tigervej 1 i Thisted findes nemlig et bredt sortiment af møbler og boligtilbehør i alle afskygninger. Her kan der både købes arkitekttegnede og designede møbler med mærker såsom Montana, HAY, Carl Hansen og Erik Jørgensen og kvalitetsmøbler til en skarp pris.

De to butikkers nøje udvalgte interiør stiller krav til vejledning, viden og inspiration. Derfor har partner og indehaver Dan Christensen og hans personale specialiseret sig i at rådgive sine kunder, så de kan vælge netop de møbler, der skaber det bedste hjem for dem:

- I butikkerne har vi stort fokus på, at udvalget skal matche enhver smag. Kunderne skal have muligheden for at give den fuld gas i designvarer og for at supplere med mere prisvenlige møbler, hvilket vi erfarer, at langt de fleste boligejere gør i indretningen. Derfor er vores butik også inspireret af, hvordan de fleste rent faktisk indretter deres bolig, fortæller Dan Christensen og fortsætter:

- Og her er det vigtigt, at vores ansatte har en viden om de mange forskellige mærker og møbler, der er i de forskellige prisklasser. Derfor gør vi også meget ud af at have den rette ekspertise, så vi kan vejlede vores kunder på bedste vis. Uanset om kunden køber møbler fra Møblér - Bolighuset eller Hvass Design Møbler, så er den rette rådgivning alfa og omega hos os.

Det er vigtigt at opleve møblerne i virkeligheden

De to butikker adskiller sig fra andre forretninger med Dan Christensens personlige mærkesag. Han brænder nemlig for, at kunderne skal opleve møblerne i virkeligheden. Selvom det kan lyde gammeldags i en digitaliseret verden, hvor alt kan købes på nettet, er det vigtigt for ham, at oplevelsen og sanserne er en del af at finde det rette til hjemmet:

- Vi oplever, at vores kunder tidligere har købt deres senge og møbler på nettet, og når de modtager varerne, er de ikke helt som forventet. Det kan være svært at bedømme farvenuancer og komfort ud fra et billede på computeren, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder får den rigtige vejledning og bliver glade for deres køb. Af den grund råder vi altid vores kunder til at besøge butikken, opleve møblerne og få en god snak med os, inden de fortager et køb. Møbelkøb er nemlig ofte en investering, der skal holde i mange år, siger Dan Christensen.

Udover det brede sortiment til private kunder tilbyder forretningerne også indretning til erhvervskunder. Faktisk har både Hvass Design Møbler og Møblér - Bolighuset Thisteds besøg af erhvervskunder været stigende de seneste år:

- Rigtig mange af vores kunder kommer fra lokalområdet, men vi oplever også, at mange tager en længere tur til Thisted for at blive inspireret og købe møbler. Det gør de gerne, fordi de netop kan afprøve og sammensætte møblerne i vores to afdelinger. Især kommer vores erhvervskunder for at få den rette vejledning omkring materialer og indretning, forklarer Dan Christensen.

Flere hoteller og butikskæder har blandt andet gjort brug af møbelhusets brede sortiment, da der også tilbydes speciallavet inventar, hvilket giver mulighed for at personliggøre kundens stil og imødekomme de udfordringer, der måtte være ved at indrette.

En tredjedel af livet bruges i sengen

Foruden et stort udvalg af møbler og boligtilbehør har Møblér - Bolighuset en særlig udvalgt sengeafdeling. Et af de møbler, der betyder meget for menneskets velvære og helbred, er sengen, og derfor betyder den helt rigtige seng også meget for Bolighuset. Her bliver husets filosofi om at afprøve møblet på egen krop særligt relevant:

- Søvn er noget af det vigtigste for, at vi kan fungere optimalt i en travl hverdag, og det er ikke ligegyldigt, hvilken seng du sover i hver dag, for det kan have store konsekvenser at vælge en forkert seng. Derfor har vi også gjort noget ekstra ud af vores sengeafdeling, hvor vi nøje har udvalgt de fem bedste senge fra seks forskellige producenter, siger Dan Christensen og fortsætter:

- Selvom senge ofte ligner hinanden, så er der stor forskel på dem. Og det oplever man ikke før, man ligger i en. Det er rasende vigtigt at få den rette vejledning, så sengen kan tilpasses den enkeltes krop og ønsker. Derfor går vi gerne langt og gør os umage for, at kunden finder den rigtige seng. Desuden er prisen altid inklusive levering og montage, så det bliver så fordelagtigt for kunden som muligt.

Uanset om du ønsker en klassisk eller moderne stil, om du er ved at indrette hjemmet eller gøre kontoret eller soveværelset ekstra lækkert, kan du blive inspireret af de mange møbler på Tigervej 1 i Thisted eller på www.mobler.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.