Annoncørbetalt indhold

CANblau, Tabu, Slagterbørsen og Glashuset klar med festfyrværkeri til nytårsaften

De fire nordjyske restauranter sørger for maden, så værten kan hygge sig med gæsterne

Alle, der skal have gæster nytårsaften, kender det. Dagene op mod årets sidste aften er alt andet end julefred. Rengøring, indkøb og madlavning kæmper om hvert eneste sekund, og når gæsterne kommer, står værtsparret med ryggen til for at tilberede maden. Hyggen er til at overse.

Men sådan behøver det slet ikke at være. CANblau Tapasbar med restauranter i Aalborg, Aarhus og Horsens, Restaurant Tabu og Slagterbørsen i Aalborg samt Glashuset i Lønstrup står sammen klar med et kulinarisk festfyrværkeri til nytårsaften, så værterne kan tage hul på en hyggelig aften og koncentrere sig om at være sammen med gæsterne.

CANblau  Aalborg

Skarp fokus på høj kvalitet

- Take away til nytårsaften er en super idé, fordi værtsparret ikke behøver at stresse i samme grad op mod den store aften. I vores version af en lækker fire-retters menu har vi valgt at holde skarp fokus på en høj kvalitet, og det er tilsyneladende noget, der falder i kundernes smag, for vi har fordoblet antallet af kuverter ud af huset hvert år. Sidste frist for tilmelding er fredag den 28. december, så det er selvfølgelig svært at spå om, hvor vi lander i år, men bedømt ud fra de første mange tilmeldinger, når vi formentlig op på mellem 3000 og 4000 leveringer, vurderer indehaver af CANblau Tapasbar, Restaurant Tabu og Slagterbørsen i Aalborg og Restaurant Glashuset i Lønstrup, Michael Pedersen, der i 2013 blev kåret til Årets Kok, og som var den ene af et særdeles populært kokkepar i ”Mad med Miv og Møller” på TV2 Nord.

Kvalitet er en afgørende del af det faglige fundament, som Michael Pedersen står på. Og kvaliteten går han da heller ikke på kompromis med, selv om der skal langes mellem 3000 og 4000 fire-retters menuer over disken nytårsaften.

CANblau  Aalborg

Attraktive priser

- Kunderne kan være sikre på en professionel kvalitet, og med det tætte forhold, vi har til vores udvalgte leverandører, kan vi tilbyde maden til så attraktiv en pris, at kunderne faktisk vil have svært ved købe tilsvarende kvalitet til de priser ude i byen. Desuden kan vi som noget ganske enestående lægge to flasker vin i kurven uden at ændre på prisen. På restauranterne importerer vi selv vores vin og har derfor mulighed for at tilbyde vinen som en del af menu-prisen, påpeger Michael Pedersen.

Nytårsmenuen er omhyggeligt sammensat, således at den rammer de flestes smagsløg. Oksemørbrad er et poplært valg til hovedretten, fordi næsten alle kan lide det lækre oksekød, og fordi den er let at tilberede. Michael Pedersen forventer således at skulle bruge op mod ét ton oksemørbrad til nytår.

- Med vores nytårsmenu slipper værtsparret ikke helt for at stå i køkkenet. Kunderne skal nemlig selv stege bøfferne, præcis som de gerne selv vil have dem, og så skal de lune saucen. Resten har vi sørget for, smiler Michael Pedersen.

CANblau  Aalborg

2, 4 eller 6 personer

Nytårsmenuerne sælges kun i 2, 4 og 6 personers pakker, og det er i sig selv enestående. Rigtig mange udbydere af take away til nytår sælger kun til minimum fire kuverter.

- Mange af vores kunder bestiller typisk til fire eller seks personer, men vi kan tydeligt mærke, at rigtig mange par gerne vil hygge sig med hinanden med god mad nytårsaften. Derfor er vores to-personers pakninger særdeles populære. Af hensyn til planlægning og logistik er det ikke muligt at bestille ulige leveringer, så dem, der er fem nytårsaften, må bestille seks menuer og glæde sig over, at der er rigeligt mad og ekstra vin til maden, smiler Michael Pedersen.

På CANblau Tapasbar, Restaurant Tabu og Slagterbørsen i Aalborg kommer langt de fleste nytårskunder fra Aalborg og omegn, mens kunderne på Restaurant Glashuset i Lønstrup kører fra store dele af Vendsyssel. Og så oplever Michael Pedersen, at rigtig mange sommerhusgæster ønsker at bestille nytårsmenuen på Glashuset for at undgå selv at stå med tilberedningen.

Nytårsmenuen skal bestilles senest fredag den 28. december og hentes på enten CANblau Tapasbar, Ved Stranden 5, 9000 Aalborg, Restaurant Glashuset, Strandvejen 68, 9800 Hjørring, CANblau Tapasbar, Klostertorvet 9, 8000 Aarhus eller på Horsens Statsfængsel, Kantinen på Social og Sundhedsskolen. Al afhentning skal ske mandag den 31. december mellem kl. 10 og 13.

Du kan bestille din nytårsmenu her

Menu

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!